Stiri Cupa României Feminin

S-au stabilit locațiile pentru turneele primei faze din Cupa României la feminin

S-au stabilit locațiile pentru turneele primei faze din Cupa României la feminin

Prima fază a Cupei României la baschet feminin se va disputa la București și Satu Mare. În cele două locații se vor duela câte patru echipe, împărțite în două grupe.

Astfel, Grupa A va avea loc la Sala LPS din Satu Mare și din ea fac parte CSM Satu Mare, Agronomia București, CSM Alexandria și ACS KSE Târgu Secuiesc.

Grupa B este formată din FCC Baschet Arad, Olimpia CSU Brașov, CS Universitatea Cluj-Napoca și Phoenix Constanța, urmând a se desfășura la Arena de Baschet din București.

Cele două turnee vor avea loc în perioada 26-28 octombrie, de luni până miercuri. ACS Sepsi SIC este deja calificată în Final Four-ul competiției, care se va desfășura în februarie sau martie anul viitor.

Primele clasate din cele două grupe vor avansa la turneul final alături de una dintre echipele de pe locul doi, aceasta fiind stabilită prin tragere la sorți.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!