Stiri Cupa României Feminin

S-au tras la sorți semifinalele Cupei României la baschet feminin

S-au tras la sorți semifinalele Cupei României la baschet feminin

Sepsi Sfântu Gheorghe, FCC Baschet Arad, KSE Târgu Secuiesc și Agronomia București sunt cele patru echipe calificate la turneul final al Cupei României la baschet feminin.

Vineri, FRB a anunțat că turneul final al Cupei României se va juca la Sfântu Gheorghe, în perioada 15-16 februarie. De asemenea, FRB a anunțat și care sunt adversarele din această fază a competiției.

Astfel, marea favorită Sepsi Sfântu Gheorghe va întâlni Agronomia București, în timp ce FCC Baschet Arad va juca împotriva celor de la KSE Târgu Secuiesc.

Anul trecut Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat Cupa României după o finală cu cântec câștigată în fața celor de la CSM Satu Mare, scor 62-48. Atunci oficialii sătmăreni au depus un memoriu împotriva celor de la Sepsi, pentru că ar fi folosit mai multe jucătoare străine decât ar fi avut voie. Cupa a rămas însă la Sfântu Gheorghe. 

În actualul sezon, Sepsi și Satu Mare s-au întâlnit încă din faza sferturilor de finală. Covăsnencele s-au impus în dublă manșă, scor 71-67, respectiv 90-63.

*foto: Andreea Vlase

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    SEPSI SIC CAMPIOANA
    SPERAM IN SUCCESUL FINAL AL FETELOR DE AUR !Sepsi SIC departe,cea mai buna echipa de baschet feminin in ultimii ani din Romania,va castiga si aceasta editie a Cupei Romanaiei.SUCCES SI FELICITARI!

    cu 4 ani în urmă (14.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!