Stiri Cupa României Feminin

S-au tras la sorți sferturile Cupei României la Baschet Feminin

Andreea Vlase

Andreea Vlase
03.12.2018

Astăzi s-au tras la sorți perechile din turul doi al Cupei României. Două confruntări vor fi între formații din grupa valorică A, unul între o formație din prima grupă și una din a doua, iar al patrulea va opune două echipe din a doua grupă valorică, în acest moment.

Iată duelurile din sferturile CRF:

Phoenix Știința Constanța vs CSM Alexandria

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe vs FCC ICIM Arad

CSM Târgoviște vs CSM Satu Mare

ACS KSE Târgu Secuiesc vs Olimpia CSU Brașov

Reamintim că echipele au voie să folosească în Cupa României la fel de multe straniere ca și în campionat, în funcție de grupa valorică. Cele din prima grupă pot folosi cel mult 5 jucătoare străine pe foaia de joc, în timp ce în grupa B pot fi trecute 3. La promovarea în grupa superioară o echipă trece la regulile acesteia.

Turul doi se joacă în dublă manșă, cu meciurile programate pentru 27 februarie și 6 martie. Câștigătoarele celor patru confruntări se vor califica la turneul final care va avea loc în 30 și 31 martie. În acest sezon s-a revenit la Final 4, după doi ani în care turneul final a avut 8 echipe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii