Stiri Cupa României Feminin

Șapte echipe vor lua startul în cadrul Cupei României la feminin, sezonul 2020/2021

Șapte echipe vor lua startul în cadrul Cupei României la feminin, sezonul 2020/2021

Consiliul Director al FRB a luat mai multe decizii în ședința de luni, 21 septembrie, printre care se numără și modul în care se vor desfășura competițiile de seniori în sezonul viitor.

Astfel, la startul Cupei României, sezonul 2020/2021, se vor afla șapte echipe. Este vorba de Arad, Sepsi Sfântu Gheorghe, Brașov, Târgu Secuiesc, Constanța, Satu Mare și Agronomia București. Vor lipsi de la startul U Cluj, Oradea și Târgu Mureș.

Astfel, șase din cele șapte echipe, cu excepția lui Sepsi Sfântu Gheorghe, formație angrenată în Women’s Euroleague, vor juca în prima fază a Cupei României, în următoarea formulă:

Grupa A: CSM Satu Mare, CS Agronomia, ACS KSE Târgu Secuiesc

Grupa B: FCC Baschet Arad, CSTBv Olimpia CSU Brașov, Phoenix CSU Constanța

Turneul se va desfășura pe perioada a trei zile, între 27 și 29 octombrie.

Echipele de pe locul 1 din fiecare grupă, cu cea mai bună echipă de pe locul doi și Sepsi Sfântu Gheorghe vor juca într-un turneu de tip Final 4, undeva în perioada februarie/martie 2021.

*foto: Zsoli Jeffwarder

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!