Stiri Cupa României Feminin

Sasa Cadjo: "Vom încerca să învingem şi la Arad"

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
10.01.2014

CSU Alba Iulia întâlnește pe Univ. Goldiș ICIM Arad în returul sferurilor de finală alei Cupei României, ediția 2013-2014. Ardelencele au învins cu scorul 77-72 în jocul tur și au un avantaj moral înaintea acestui meci.

Una dintre remarcatele ardelencelor în primul joc, sârboaica Sasa Cadjo de la Alba Iulia a declarat că echipa sa va da torul pe teren pentru a face un joc bun.

“În primul rând sperăm ca la manşa secundă să fim în efectiv complet. Ne-au lipsit foarte mult Breanna Salley, Tiffany Brown şi Marina Mandic. Vom încerca să învingem şi la Arad şi vom da totul pe teren pentru a face un joc mai bun decât cel de pe teren propriu”, a declarat Sasa Cadjo pentru ziarulunirea.ro

Meciul decisiv dintre Arad și Alba Iulia are loc sâmbătă, ora 21:00, în direct la DIGI Sport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!