Stiri Cupa României Feminin

Satu Mare se impune fără probleme la Sportul

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
03.02.2013

59-84

17-20, 14-22, 19-26, 6-16

  Statistica  

Vicecampioana României la baschet feminin, CSM Satu Mare a trecut cu scorul de 84-59 de formația bucureșteană, CSM Sportul Studențesc. Partida a contat pentru etapa a 20-a din Liga Națională de baschet feminin.

Sătmărencele s-au impus la capătul unei partide care a fost echilibrată doar primele 15 minute din joc, când scorul era egal, 27-27. De aici, Satu Mare a preluat conducerea decisiv, distanțându-se pe tabelă care la final jocului arăta o diferență de 25 de puncte, scor 84-59.

CSM Satu Mare obține a 15-a victorie stagională ce o menține pe prima poziție a clasamentului la egalitate de puncte cu ICIM Arad, dar cu un meci mai mult disputat. De partea cealaltă, CSM București Sportul Studențesc suferă a 11-a înfrângere din acest sezon și ocupă locul 11 în LNBF.

Remarcatele partidei:

Sportul Stud. – Knezevic 15 puncte, 7 recuperări, Bajic 11 puncte, Demirovic  11 puncte, 8 recuperări, Bejtic 10 puncte, 7 recuperări.

Satu Mare – Whittington 22 puncte, 9 recuperări, Ivan 13 puncte, 4 recuperări, Ardeleanu 13 puncte, Drye 8 recuperări, 6 asisturi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!