Stiri Cupa României Feminin

Satu Mare se impune în confruntarea cu Rapid

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
22.03.2013

70-87

23-23, 17-20, 20-24, 10-20

  Statistica  

CSM Satu Mare s-a impus fără probleme în disputa cu Rapid București cu scorul 87-70, meci contând pentru etapa 29-a din Liga Națională de baschet feminin.

Meciul suprinzător a început echilibrat iar după primele 10 minute scorul a fost egal, 23-23. Până la pauza mare, elevele pregătite de Dan Fleșeriu au reușit să treacă în avantaj, sfertul 2 terminându-se 20-17 pentru oaspete. După pauză, sătmărencele nu au mai cedat inițiativa și s-au desprins decisiv pe tabelă. Finalul meciul le-a găsit câștigătoare cu 17 puncte diferență, scor 87-70.

Etapa viitoare, ultima a sezonului regulat, CSM Satu Mare va înfrunta pe teren propriu, echipa ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe

Cea mai bună marcatoare din echipa bucureșteană a fost din nou Florina Diaconu, autoare a 23 de puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive. Pentru Rapid s-au mai remarcat Claudia Ene cu 13 puncte, 4 recuperări, 2 assisturi și Ana Cuatu cu 11 puncte marcate, 6 recuperări și un assist.

Pentru Satu Mare, Dara Kovacevic a fost principala marcatoare cu 18 puncte, 9 recuperări, secondată de americanca Shanika Freeman autoare a 14 puncte, 14 recuperări și o pasă decisivă.

Foto: botond

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!