Stiri Cupa României Feminin

Satu Mare și Alba Iulia luptă pentru medalia de bronz în meciul decisiv

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
06.05.2013

Final mică

Marți, 7 mai

Ora 18:00

Sala LPS din Satu Mare

  Fișa meciului  

CSM Satu Mare și CSU Alba Iulia luptă pentru medalia de bronz în meciul decisiv al finalei mici a Ligii Naționale de baschet feminin. După primele 2 jocuri, situația este egală, ambele echipe câștigându-și partidele de pe teren propriu.

În primul meci al finalei mici, sătmărencele s-au impus cu scorul 72-79, iar în meciul 2, Alba Iulia și-a luat revanșa împunându-se pe final cu 69-67. Este al 4-lea duel Satu Mare – Alba Iulia din acest sezon și al 14-lea în decursul anilor. În acest sezon, vicecampioana României, CSM Satu Mare s-a impus de 3 ori, ambele partide din sezonul regulat și primul meci din finala mică, în timp ce singurul succes al echipei pregătite de Miroslav Popov a venit acum o săptămână la Alba Iulia.

Ambele echipe au pierdut în semifinalele LNBF după 3 confruntări cu CSM Târgoviște, respectiv ICIM Arad. Singurul obiectiv după ratarea finalei pentru cele două formații este câștigarea medaliei de bronz, un obiectiv dorit de ambele adversare de marți seară.

Până la redactarea acestui text, nu a fost afișată brigada de arbitri care vor oficia meciul 3 al finalei mici. Partida CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia va avea loc marți, 7 mai, de la ora 18:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!