Stiri Cupa României Feminin

Season high pentru Andreona Keys în baschetul feminin românesc

Season high pentru Andreona Keys în baschetul feminin românesc

FCC Baschet UAV Arad a cedat în manșa tur cu CSM Satu Mare din sferturile Cupei României la baschet feminin, scor 71-64. Aproape jumătate din punctele arădencelor au fost reușite de o singură jucătoare.

Andreona Keys a încheiat partida cu 29 de puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive, 3 intercepții și un capac, pentru un indice al eficienței de 34 de unități. Sportiva a jucat pe tot parcursul celor 40 de minute, perioadă în care a pierdut o singură dată posesia.

În privința aruncărilor, Keys a reușit să înscrie 4 din 8 încercări de la distanță, iar din interiorul arcului de cerc a avut 4/9, pentru 8/17 per total. Sportiva a trecut de 11 ori pe la linia de fault, unde a transformat 9 încercări.

În prima repriză, sportiva a adunat 17 puncte, cu 4/7 din acțiune și 7/7 de la linia aruncărilor libere. De asemenea, Keys a înscris toate puncte Aradului de la 20-15 până la 28-20.

Jucătoarea născută în Atlanta, Georgia are medii de 21.7 puncte, 6.0 recuperări, 4.0 pase decisive și 1.7 intercepții în Cupa României în trei apariții.

Precedentul record de puncte marcate pentru Keys era în LNBF, într-un meci cu Rapid București. Atunci sportiva și-a trecut în cont 28 de puncte.

*foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!