Stiri Cupa României Feminin

Sepsi Sf. Gheorghe întâlnește pe Timișoara în sferturile de finală

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
11.01.2014

Cupa României

Sferturile de finală

Duminică, ora 18:00

Luni, ora 18:00

 

Fișa meciului 1

Fișa meciului 2

 

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe și BCM Danzio Timișoara se duelează pentru un loc în Final Four-ul Cupei României, ediția 2013-2014. Ambele manșe din sferturile de finală vor avea loc pe terenul din Sf. Gheorghe.

Favorită certă pornește formația din județul Covasna, trupă ce a apelat la o modificare în această pauză competițională. De partea cealaltă, timișorencele au rămas cu același lot ca în prima parte a sezonului. În primul tur al Cupei României, covăsnencele au trecut fără probleme de SCM Craiova, câștigând la scor ambele dispute. Timișorencele s-au calificat în turul 2 după ce au eliminat pe U CSM Oradea.

Cele două formații s-au mai întâlnit de-a lungul timpului de 3 ori, iar în două dispute s-au impus Sepsi Sf. Gheorghe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!