Stiri Cupa României Feminin

Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut primul meci din EuroCup

Sepsi Sfântu Gheorghe a pierdut primul meci din EuroCup

Sepsi Sfântu Gheorghe a început joi, 14 septembrie, o nouă campanie europeană. Campioana României a evoluat în Ucraina și a fost învinsă cu scorul de 22 de puncte de Prometey: 86-64.

Sepsi a început cu o formație de start alcătuită din Jovana Pasic, Shaqwedia Wallace, Maja Miljkovic, Marina Bas și Brianna Fraser. Primul sfert a fost echilibrat și, după zece minute, Prometey conducea cu 19-15. În actul secund, ucrainiencele au evoluat din ce în ce mai bine, iar ambele tabere au oferit un spectacol ofensiv. Cu 29 de puncte marcate, formația gazdă avea, la pauză, un avantaj de zece puncte: 48-38.

După întoarcerea de la vestiare, Fraser și Wallace au făcut tot posibilul pentru a-și ține echipa în joc, dar tot Prometey s-a aflat în control. Acestea au câștigat sferturile 3 și 4 la o diferență totală de 12 puncte și au obținut victoria, fără probleme: 86-64.

Din tabăra învingătoare, s-au remarcat: Ariel Atkins (26 de puncte), Olga Dubrovina (16 puncte), Nikolina Babic (14 puncte) și Veronika Liubinets (10 puncte). De partea cealaltă, cele mai bune jucătoare ale covăsnencelor au fost Briana Fraser (24 de puncte), Shaqwedia Wallace (14 puncte) și Marina Bas (12 puncte).

În celălalt meci al grupei B, Elazig Ozel Idare a trecut de Uni Gyor cu scorul de 74 la 67. În etapa următoare, Sepsi Sfântu Gheorghe va primi vizita lui Elazig Ozel Idare.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Nu comentez dar cand o echipa romaneasca a mai castigat ceva lasati Romania cu Armenia la fotbal , in competitiile europene
    Doar Clujul a inceput la baschet bine , la fotbal e ultima in Conference League , Oradea a inceput cu stangul grupa la baschet

    cu 2 ani în urmă (16.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!