Stiri Cupa României Feminin

Sepsi Sfântu Gheorghe promovează trei junioare la echipa de senioare

Sepsi Sfântu Gheorghe promovează trei junioare la echipa de senioare

Marți, 25 iulie, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a anunțat că promovează trei junioare la echipa de seniori a campioanei României. Este vorba de Veress Kincso, Gyorgy Boglarka și Hollo Abigel, baschetbaliste ce vor debuta în Liga Națională de Baschet Feminin.

Trupa din Covasna a fost foarte activă pe piața transferurilor în ultima perioadă, anunțând sosirea următoarelor jucătoare: Chelsea Nelson, Morgan Green, Ellen Nystrom, Bethy Mununga (prelungire), Lana Mikes (prelungire), Rebecca Lipovan, Daria Toma (prelungire), Ștefania Cătinean (prelungire) și Veatriki Akathiotou.

Pe lângă aceste baschetbaliste, Zoran Mikes se va mai putea baza pe Kincso Veress, Boglarka Gyorgy și Abigel Hollo, sportive care au jucat la grupele de juniori ale alb-verzilor, obținând clasări bune cu echipele de U15 (locul 4), U17 (locul 3), U19 (locul 7).

Sepsi Sfântu Gheorghe va încerca din nou să obțină calificarea în grupele Euroligii feminine, aflându-se în preliminariile acestei competiții. În cazul în care nu va reuși să se califice, campioana României va juca în EuroCup Women.

*foto: Facebook – Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!