Stiri Cupa României Feminin

Sepsi SIC a câştigat detaşat primul meci din finala LNBF

Eduard Popa

Eduard Popa
23.03.2016

sepsi_csu_albaiulia

Sepsi Sic Sfântu Gheorghe a obţinut prima victorie în finala Ligii Naţionale de Baschet Feminin după ce a dispus pe teren propriu de CSU Alba Iulia, scor 82-57.

Elevele lui Zoran Mikeş au controlat meciul de la un cap la altul, câştigând fiecare din primele trei sferturi cu 24-13, 23-11, 17-15, pentru ca în ultimul sfert să se înregistreze egalitate la 18.

Annemarie Părău şi Kimberly Pierre Louis au fost cele mai bune marcatoare ale gazdelor, cu câte 15 puncte. Pierre Louis a şi reuşit un double-double de pe bancă, strângând 10 recuperări. Amanda Thompson a reuşit 14 puncte şi 7 recuperări, Dominique Marshall a înscris 11 puncte, iar Chucky Jeffery a adunat 10 puncte, 7 recuperări şi 5 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat numai Adrienne Webb, cu 14 puncte, şi Jelena Antic cu 13 puncte şi 7 recuperări.

Al doilea meci al finalei LNBF se va juca vineri şi nu joi cum era iniţial programat. Această schimbare de program a avut loc din cauza decretului de doliu naţional impus în urma atentatelor teroriste de la Bruxelles.  

*foto: facebook CSU Alba Iulia/Sorin Stanciu

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe flo :

    Interes
    Ce interes national trezeste aceasta finala . Eram ironic 😄

    cu 8 ani în urmă (24.03.2016) Raspunde
  • Vander :

    Finala: meciul 2: JOI
    ANUNT IMPORTANT REFERITOR LA ZIUA DE DOLIU NATIONAL

    Autor: Federatia Romana de Baschet

    Federatia Romana de Baschet isi exprima pe aceasta cale intreaga compasiune fata de familiile victimelor atentatelor de la Bruxelles, din data de 22 martie 2016, si este solidara cu locuitorii Capitalei Europei in momentele de grea cumpana ce incearca UE in aceste zile.

    In acest context, tinand cont de prevederile Legii 75/1994 si de Hotararea de Guvern de astazi, cu privire la stabilirea datei de 24.03.2016 ca fiind zi de doliu national in memoria victimelor de la Bruxelles, Federatia Romana de Baschet anunta ca inaintea tuturor meciurilor de baschet programate in intrecerile nationale sa se dispute, joi, 24.03.2016 (indiferent de categoria de varsta), sa se tina un moment de reculegere.
    Totodata, organizatorii meciurilor de joi trebuie sa se asigure de respectarea tuturor prevederilor legale referitoare la desfasurarea activitatilor in zilele de doliu national. Astfel, in salile de sport drapelul Romaniei va fi coborat in berna, inaintea si in timpul jocurilor nu va fi difuzata muzica la difuzoare, iar momentele de spectacol ale majoretelor vor fi anulate.

    cu 8 ani în urmă (24.03.2016) Raspunde
  • Vander :

    Transmisii la TV
    D'accord flo...

    Vezi, toate posturile TvSport se intrec in a ne transmite finala de baschet feminina ... Oare de ce atata indarjire??? Poate ca din cauza echipei Targoviste...??? Daca joaca 2 echipe din Ardeal toata lumea manifesta interes maxim... Bietii suporteri si jucatori (chiar de nationala)care sunt enervati de streamurile locale si transmisii de radio locale cu meciurile echipei lor favorite din arene sportive cu dimensiuni sub numarul de spectatori doritori sa fie prezenti la fata locului... Iata cum se promoveaza un sport de interes maxim in unele zone ale Romaniei...

    cu 8 ani în urmă (24.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!