Stiri Cupa României Feminin

Sepsi-SIC a câștigat partida de pe teren propriu cu CSM Satu Mare

Sepsi-SIC a câștigat partida de pe teren propriu cu CSM Satu Mare

Sepsi-SIC s-a impus în meciul de acasă cu CSM Satu Mare, scor 80-69 (20-22, 24-13, 19-12, 17-22), din turneul cinci al Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Echipele de start

Sepsi: Godri-Părău, Kovacs, Gardner, Mandache, Ruzickova

Satu Mare: Podar, Popescu, Goss, Solopova, Bright

După primele patru minute ale confruntării, gruparea oaspete avea un avantaj de 4 puncte pe tabelă, 6-10. Bria Goss a marcat de la mare distanță pentru 9-13 iar Ruzickova a adus-o pe Sepsi în avantaj după un three-point play, 14-13. Alina Podar a transformat două libere, 14-15 iar cele două combatante au trecut alternativ la conducere în continuare, avantajul trecând de la una la cealaltă după aproape fiecare atac. Alina Podar a stabilit scorul după primul sfert în urma unei aruncări din afara semicercului care și-a găsit ținta, 20-22.

La reluare, Mandache și-a adus echipa în avantaj, 24-22 iar Tobin a înscris din spatele arcului de cerc și scorul a devenit 27-22. La jumătatea sfertului secund, formația pregătită de Zoran Mikes avea un avantaj de 6 lungimi pe tabelă, scor 33-27. Podar a micșorat ecartul la 3 puncte din dreptul liniei de fault, 36-33, însă Mandache a reușit un coș cu fault, transformând libera suplimentară pentru 39-33. Patricia Bright a răspuns pentru sătmărence după ce a marcat de la semi-distanță, 39-35. Godri-Părău a marcat ultimul coș al primei reprize după o acțiune personală, scor 44-35.

Gardner a majorat diferența la 11 puncte în debutul actului trei, 46-35 și tot ea a executat un three-point play pentru ca tabela să arate 49-35. Alina Podar a înscris de lângă panou, 49-37, dar aceeași Gardner a mai pus două puncte pentru formația din Sfântu Gheorghe, 51-37. Vizitatoarele au avut mai multe acțiuni ofensive fără succes iar Sepsi a majorat diferența la 21 de puncte, 58-37. Înaintea sfertului trei, Sepsi avea un avantaj de 16 puncte, 63-47.

Satu Mare a început actul patru cu un run de 6-0 pentru ca tabela să arate 67-53, dar Gardner și Pasic au dus scorul la 72-53. Ulterior, oaspetele au evoluat din nou mai bine și cu un parțial de 9-0 au redus diferența la 8 puncte, 72-64. Cu toate acestea, Sepsi a știut cum să gestioneze ultimele minute și a obținut în final o victorie fără prea mari emoții.

Rebekah Gardner s-a remarcat cu 18 puncte, 9 recuperări, 4 pase decisive, o intercepție și un capac pentru gruparea din Covasna. Mandache, Godri-Părău și Pasic au marcat fiecare câte 12 puncte.

Principala evidențiată de la CSM Satu Mare a fost Bria Goss cu 19 puncte, 10 recuperări, 2 capace și un assist. Alina Podar și Erica Covile au încris câte 12 puncte iar Patricia Bright și-a trecut în cont 10 puncte, 10 recuperări, 3 capace și o pasă decisivă.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    SEPSI CAMPIOANA IN CONTINUARE !!
    Bravo fetelor,felicitari ! Sinteti cele mai bune...Congratulations ! Köszönjük és gratulálunk !

    cu 3 ani în urmă (10.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!