Stiri Cupa României Feminin

Sepsi-SIC a câștigat primul meci al finalei cu CSM Satu Mare la o diferență de un punct

Sepsi-SIC a câștigat primul meci al finalei cu CSM Satu Mare la o diferență de un punct

Sepsi-SIC a câștigat împotriva celor de la CSM Satu Mare în primul meci al finalei din Liga Națională de baschet feminin, scor 69-68 (19-18, 12-13, 20-19, 18-18). 

Confruntarea din această seară din Sepsi Arena a fost foarte echilibrată iar învingătoarea a fost decisă în ultimul minut de joc. Cele două echipe se aflau la egalitate la pauză, scor 31-31. Înaintea sfertului patru, formația din Covasna avea un avantaj de un punct pe tabelă, 51-50, diferență înregistrată și la finalul întâlnirii.

Rebekah Gardner a fost cea mai bună marcatoare de la Sepsi cu 18 puncte (8 recuperări), urmată de Jovana Pasic cu 16 puncte. Andra Mandache a înscris 11 puncte în această partidă.

În replică, Bria Goss de la CSM Satu Mare a adunat 24 de puncte înscrise, iar Patricia Bright a marcat 19 puncte. Marina Solopova a terminat confruntarea în double-double cu 11 puncte și 10 recuperări.

Meciul doi din ultimul act al campionatului feminin are loc joi, 6 mai de la ora 19:00.

Astăzi s-a jucat și primul meci al finalei mici din LNBF dintre FCC Baschet UAV Arad și Olimpia CSU Brașov. Formația arădeană a avut câștig de cauză în partida de pe teren propriu cu scorul de 90-80 după o repriză de prelungiri (22-19, 23-24, 17-18, 16-17, 12-2).

Brankica Hadzovic a fost cea mai bună marcatoare a galben-albastrelor cu 23 de puncte (9 pase decisive), urmată de Angela Beadle cu 14 puncte. Porsche Poole și Jefimija Karakasevic (ieșită accidentată de pe teren în sfertul 2) au marcat fiecare câte 12 puncte.

Ines Corda a avut 21 de puncte înscrise (9 pase decisive) pentru formația din Brașov, urmată de Biljana Pesovic cu 20 de puncte. Sara Dickey a terminat disputa de pe Mureș cu 17 puncte.

Următoarea partidă din lupta pentru medaliile de bronz se va juca joi, 6 mai de la ora 18:00.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!