Stiri Cupa României Feminin

Sepsi-SIC se impune categoric în duelul cu ACS KSE Târgu Secuiesc

Sepsi-SIC se impune categoric în duelul cu ACS KSE Târgu Secuiesc

În ultima zi a turneului 1 LNBF, Sepsi-SIC și CSM Satu Mare și-au respectat statul de favorite clare, ambele reușind să-și domine autoritar adversarele și să câștige confruntările în care au fost implicate.

Gruparea din Sfântu Gheorghe a trecut de ACS KSE Târgu Secuiesc, scor 87-26 (24-9, 26-4, 14-7, 23-6). La pauza disputei din Sepsi Arena, jucătoarele pregătite de Zoran Mikes conduceau cu 50-13, fiind practic o partidă fără istoric.

Jovana Pasic a fost cea mai bună marcatoare a întâlnirii cu 22 de puncte, urmată de Nicolett Orban și Renata Kovacs, ambele cu câte 12 puncte. Rebecca Tobin a contabilizat un double-double format din 10 puncte și 10 recuperări.

Cu 6 puncte înscrise, Paula Lenart a fost principala marcatoare de la Târgu Secuiesc. Ea a reușit de asemenea 13 recuperări, 2 assist-uri și 2 capace.

CSM Satu Mare nu a avut milă de CSU Rookies Oradea, pe care a învins-o cu scorul de 111-19, așadar o diferență de 92 de puncte. Pe sferturi, tabela a arătat 31-6, 30-7, 23-2 și 27-4.

Bria Goss a fost coșghetera formației sătmărene cu 19 puncte. Adina Pop a înscris 17 puncte, Marina Solopova a marcat 15 puncte, Patricia Bright a pus 14 puncte pe tabelă iar Tunde Kilin a contabilizat 13 puncte. Anisia Croitoru a fost și ea în double-digits cu 11 puncte înscrise.

Alexandra Mangra a înscris 6 puncte pentru echipa orădeană, iar Melania Kokovay a contribuit cu 5 puncte. Diana Antonia Roșu a marcat 4 puncte în acest meci.

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    SEPSI SIC CAMPIOANA!
    Felicitari fetelor...ati jucat ca adavarate campioane! Succes in continuare..CONGRATULATIONS ! GARTULÁLUNK !

    cu 3 ani în urmă (30.11.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!