Stiri Cupa României Feminin

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe câștigă cu CSM Satu Mare în deplasare în meciul tur din sferturile Cupei României

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe câștigă cu CSM Satu Mare în deplasare în meciul tur din sferturile Cupei României

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a obținut victoria în meciul tur al sferturilor de finală din Cupa România, disputat luni în deplasare cu CSM Satu Mare, scor 71-67. Pe sferturi tabela a indicat 21-22, 16-15, 18-14 și 12-20. 

Gazdele au avut 4-0 în startul meciului dar Sepsi a trecut la conducere după coșul de trei puncte înscris de Pasic, scor 12-13. Satu Mare s-a aflat apoi din nou în avantaj, 16-13, însă au terminat primul sfert la un punct în spatele oaspetelor, 21-22. Sfântu Gheorghe s-a distanțat la 5 lungimi prin coșul marcat de Godri-Părău, 25-30, iar gazdele au egalat prin Milijkovic de la libere, 30-30. La cabine s-a intrat cu scor egal, 37-37, după coșuri înscrise de Givens și Mosby în ultimele 30 de secunde ale sfertului doi.

În actul trei sătmărencele au fost mai concentrate și au reușit să aibă astfel un avantaj de 4 puncte înaintea ultimelor zece minute, 55-51. În ultimul sfert oaspetele au reacționat și au condus chiar la 7 puncte în ultimul minut de joc, 64-71, dar Andreea Olah a înscris de la mare distanță pentru a micșora ecartul final la 4 puncte, 67-71.

Bernice Mosby a fost cea mai bună jucătoare de la CSM Satu Mare cu un double-double alcătuit din 24 de puncte, 14 recuperări. Pentru Sepsi s-a evidențiat în principal Jovana Pasic cu 15 puncte, 8 recuperări și 3 pase decisive.

Manșa retur se va disputa în 15 ianuarie pe terenul grupării pregătite de Zoran Mikes.

*Foto: Facebook Sepsi SIC

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    ...
    Victorie chinuita, babeasca. Echipa nu este deloc buna fata de anii precedenti

    cu 4 ani în urmă (24.12.2019)
    • Fair Play:

      SEPSI SIC CAMPIOANA!
      ACEASTA ECHIPA,SI CU JUMATATE DE ABURI,CASTIGA TOATE MECIURILE DIN CAMPIONATUL ROMANIEI!De ce ar fi trebuit sa joace mai bine,daca avea o adversara mai slaba....Succes si felicitari SEPSI SIC!

      cu 4 ani în urmă (14.02.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!