Stiri Cupa României Feminin

Sepsi-SIC și CSM Satu Mare au avansat în semifinalele LNBF

Sepsi-SIC și CSM Satu Mare au avansat în semifinalele LNBF

Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare s-au calificat în semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin, după ce au trecut în sferturi de Agronomia București și ”U” Cluj în două meciuri.

Olimpia CSU Brașov s-a impus în primul duel cu CSM Târgoviște din faza sferturilor, iar astăzi va avea loc a doua partidă dintre cele două, care va lua startul la ora 16:00. În cele ce urmează, vă prezentăm rezultatele complete înregistrate ieri în play-off.

Sepsi- SIC - Agronomia București 79-34 (21-7, 10-9, 26-9, 22-9)

Echipa din Capitală nu a trecut de 9 puncte marcate pe sfert, iar formația din Covasna s-a impus categoric pe propriul teren pentru a continua cursa pentru titlul de campioană.

Principalele marcatoare

Sepsi: Pasic 18 puncte, Tobin 15 puncte, Godri-Părău 12 puncte, Mandache 9 puncte

Agro: Filip 13 puncte, Șipoș 10 puncte, Plăvițu 5 puncte

 

CSM Satu Mare - CS Universitatea Cluj-Napoca 97-47 (29-13, 19-6, 30-5, 19-23)

După prima repriză, sătmărencele au avut un avans mai mult decât confortabil pe tabela de marcaj, care indica 48-19. În sfertul trei, Clujul a reușit să înscrie doar 5 puncte iar scorul înaintea ultimelor zece minute ale meciului era 78-24.

Principalele marcatoare

Satu Mare: Solopova 24 de puncte, Goss 21 de puncte, Bright 15 puncte, Popescu 10 puncte

Cluj: Uiuiu 13 puncte, Timbilla 12 puncte, Campbell 8 puncte

Olimpia CSU Brașov - CSM Târgoviște 77-72 (18-21, 27-20, 21-17, 11-14)

Partida de pe terenul formației brașovene a fost destul de echilibrată, la pauză diferența fiind de 4 puncte în favoarea celor de la Olimpia, scor 45-41. Înaintea ultimului act, 8 lungimi despărțeau cele două combatante, scor 66-58. Târgoviște a reușit un run prin care a reușit să treacă la conducere. Stoenescu a transformat o aruncare de la mare distanță și scorul a devenit 68-69 la jumătatea sfertului patru. Trupa antrenată de către Dan Calancea a gestionat bine minutele de final și a reușit să se impună în cele din urmă la o diferență de 5 puncte.

Principalele marcatoare

Brașov: Pesovic 30 de puncte, Corda 23 de puncte, Nan 11 puncte

Târgoviște: Stoenescu 20 de puncte, Ghiță 18 puncte, Irimia 13 puncte

*Foto: CSM Satu Mare

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!