Stiri Cupa României Feminin

Sepsi-SIC și CSM Satu Mare se vor duela pentru prima oară în acest sezon

Sepsi-SIC și CSM Satu Mare se vor duela pentru prima oară în acest sezon

Sepsi-SIC o va întâlni pe teren propriu pe CSM Satu Mare într-un meci care va avea loc sâmbătă, 9 ianuarie în cadrul turneului 5 din Liga Națională de Baschet Feminin. Partida din etapa a 10-a va lua startul la ora 19:00 și va putea fi urmărită în direct pe canalul de YouTube al FRB TV.

Cele două combatante se află la primul meci direct din acest sezon și ambele au obținut victorii pe linie până acum. Astfel, formația din Sfântu Gheorghe ocupă prima poziție a clasamentului din campionat în timp ce Satu Mare se află pe locul doi, cu câte opt meciuri câștigate de fiecare.

Precedenta întâlnire dintre Sepsi și CSM a avut loc pe 8 martie 2020, tot pe terenul grupării din Covasna, care s-a impus atunci cu 73-58. Formația sătmăreană a câștigat ultima oară în fața echipei antrenate de Zoran Mikes pe 25 februarie 2020, scor 69-65 într-o partidă jucată în Sala LPS Satu Mare.

La turneul trecut din Liga Națională, Sepsi a avut obținut două victorii zdrobitoare, 112-33 cu CSM Alexandria și 99-43 cu Phoenix CSU Simona Halep. De cealaltă parte, trupa din nord-vestul țării a câștigat categoric disputele cu CSM Târgoviște, 68-48 și cu Olimpia CSU Brașov, 86-59.

Staff-ul tehnic al lui Sepsi-SIC se poate baza pe toate jucătoarele pentru această confruntare, dar nu la fel stau lucrurile și pentru Satu Mare. Nou-venita Claudia Cuic (Pop) nu se va afla alături de echipă la Sfântu Gheorghe, conform publicației locale informatia-zilei.ro. Antrenorul Maikel Lopez nu va putea conta nici pe Tunde Kilin și Flavia Ferenczi, care sunt accidentate, mai notează aceeași sursă.

Duminică, 10 ianuarie cele două echipe vor mai juca următoarele partide la turneul din Sepsi Arena:

CSM Satu Mare - ACS KSE Târgu Secuiesc - ora 14:00

CSU Rookies Oradea - Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe - ora 17:00

*Foto: Facebook Sepsi-SIC

1 comentariu la aceasta stire:
  • T TI :

    SEPSI SIC CAMPIOANA!
    Nu s-a pus,nu se pune si nu se va pune problema castigatorului in discutie ! SEPSI este echipa cea mai valoroasa din campionatul nostru ! Succes fetelor si nu va lasti pana la capat !

    cu 3 ani în urmă (10.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!