Stiri Cupa României Feminin

Sirius Târgu Mureș - CSBT Alexandria, duelul pentru supraviețuire în subsolul campionatului

Dan Oancia

Dan Oancia
28.12.2016

Miză mare în duelul din subsolul clasamentului Ligii Naționale de Baschet Feminin, care va avea loc astăzi, 28 decembrie, între Sirius Târgu Mureș și CSBT Alexandria, de la ora 19.00, în fieful ardelencelor.

Cele două grupări sunt vecine de clasament înaintea duelului direct. Târg mureșencele sunt primele peste linia care asigură supraviețuirea pe prima scenă baschetbalistică din țară, cu 16 puncte, doar unul mai mult decât rivalele de suferință de la CST BC Alexandria.Din cele șase partide disputate pe teren propriu, gazdele de mâine au câștigat doar două, acumlulând șase puncte, în vreme ce bilanțul din deplasare al echipei antrenate de Mădălin Piperea este unul negru, cu șapte partide pierdute din tot atâtea.

În ultima confruntare directă, care a avut loc la Alexandria, amfitrionele s-au impus la pas, scor 88-51, în urmă cu ceva mai bine de două luni. Va fi, totodată, un duel între liderele celor două echipe, Angel Robinson pe de o parte, la Târgu Mureș, care are o medie de 19,3 puncte pe meci, și Megan Mullings de cealaltă parte, cu 15,6 puncte pe meci. La capitolul recuperări Carla Bartee este dominantă sub panou, având o medie de 11,5 recuperări pe partidă, aproape dublu față de aceeași Angel Robinson, care stă cel mai bine în acest clasament.

Sirius Târgu Mureș vine după un meci bun făcut în deplasarea de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, deși pierdantă, în vreme ce CST BC Alexandria speră să lege victoriile, după ce în runda precedentă a câștigat cu scorul de 74-71 contra lui CSM Satu Mare.

*Foto: Toth Csaba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!