Stiri Cupa României Feminin

Sirius Târgu Mureș găzduiește duelul ultimelor clasate

Andreea Vlase

Andreea Vlase
26.01.2018

Formațiile de pe locurile 8 și 9 se întâlnesc sâmbătă la Târgu Mureș. Timișorencele sunt favorite pentru că au cu patru victorii în plus, dar vor fi la prima partidă fără coșghetera Conwright.

Sirius Târgu Mureș are o serie de 13 înfrângeri și este pe ultima poziție cu 15 puncte, având o singură victorie. Alb-roșiile s-au ținut trei sferturi la Cluj, în disputa cu vicecampioana, dar au cedat la final la 14 puncte, scor 85-71. La ultimul meci acasă, mureșencele au pierdut la scor în fața campioanei ACS Sepsi, 52-106. Un succes și 6 eșecuri are Sirius pe propriul teren.

SCM Timișoara are cu patru puncte mai mult, 19, cu un bilanț de 5 victorii și 9 înfrângeri. Formația de pe Bega a pierdut în ultimele 6 meciuri jucate în deplasare, având o singură victorie pe terenuri străine. Alb-violetele au întrerupt seria de 3 înfrângeri cu succesul de acasă cu CSU Alba Iulia, scor 77-68. Acel succes a venit după înfrângerea la trei puncte de la Alexandria, scor 72-69.

Bănățencele vor juca primul meci fără coșghetera Maegan Conwright, care s-a transferat în Rusia. Formația de pe Bega a anunțat că și Filip este indisponibilă din cauza unei accidentări. Sirius a rămas de mult cu doar 3 straniere.

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată într-un meci oficial, cel din tur. Atunci alb-violetele au obținut cea mai clară victorie din acest sezon, 86-56. A fost acel meci când oaspeții de la Sirius au primit tehnic după ce au introdus toate cele cinci straniere în teren. A mai fost și un amical în perioada de pregătire, cu timișorencele câștigând la Târgu Mureș cu 82-61.

Duelul dintre Sirius Târgu Mureș și SCM Timișoara va avea loc sâmbătă de la ora 20. Vor arbitra Sorin Drugău, Ciprian Ciocan și Andrei Hapău, comisar Marius Hurgoi. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!