Stiri Cupa României Feminin

Sonia Ursu: „O să gândesc pozitiv că vom juca mai bine joi”

Paul Olar

Paul Olar
24.03.2016

CSU Alba Iulia nu a contat în confruntarea cu ACS Sepsi SIC de miercuri seara. Formația lui Miroslav Popov a fost depășită de covăsnence cu scorul de 82-57.

În ciuda drasticei coreții, Sonia Ursu rămâne optimistă. Jucătoarea le-a explicat cititorilor Total Baschet la ce capitole a suferit echipa sa, mărturisind totodată că factorul oboseală contează enorm.

Sonia, ce s-a întâmplat în primul meci al finalei?

Suntem foarte obosite, se vede că s-a acumulat oboseală din cauza drumurilor pe care le-am făcut în ultimul timp. Într-adevăr, Sepsi SIC a fost mai bună decât noi. Din păcate, nu am putut să arătăm adevărata noastră valoare. Lor le-au intrat toate coșurile, în timp ce noi am avut un procentaj slab.

Ați fost dominate sub panou. S-a simțit lipsa Swantei Dyer sau a Jefimijei Karakascevic? 

Ne-au dominat sub panou, dar asta este. Cu siguranță s-a simțit lipsa unui pivot, însă dacă stăm să ne gândim, și meciurile din seria cu Brașov le-am câștigat fără Dyer. S-a văzut că Sepsi a fost mai puternică.

Ai speranța că o să se redreseze situația în meciul doi?

Da, cu siguranță o să gândesc pozitiv că vom juca mai bine joi.

*Foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!