Stiri Cupa României Feminin

Stephanie Kostowicz, record personal de recuperări în baschetul românesc

Stephanie Kostowicz, record personal de recuperări în baschetul românesc

CSM Satu Mare s-a impus și în returul cu FCC Baschet UAV Arad din faza sferturilor Cupei României la baschet feminin, scor 76-75 într-un meci disputat miercuri (5 ianuarie).

Stephanie Kostowicz a fost principala marcatoare pentru sătmărence, cu 17 puncte, americanca trecându-și în cont și 17 recuperări (7 ofensive+10 defensive). Cu reușita din urmă, Kostowicz a stabilit un record personal de când joacă în baschetul românesc.

În cele 26 de minute petrecute pe parchet, sportiva a avut 7/9 din acțiune și 3/5 de la linia de fault, terminând meciul cu un indice al eficienței de 31 de unități.

Precedentul record personal pentru jucătoarea care poate evolua pe pozițiile 4 și 5 a fost tot într-un meci cu Aradul, pierdut atunci de Satu Mare cu 75-64 în LNBF. Kostowicz a încheiat partida amintită cu 15 recuperări, 11 fiind ofensive.

În seria din sferturile Cupei, americanca a adunat 14.5 puncte, 12.0 recuperări, 85% din acțiune și 23.0 de unități la eficiență.

CSM Satu Mare s-a calificat în Final Four după 147-139 la general cu Aradul.

*foto: arhivă Facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!