Stiri Cupa României Feminin

Studentele înving la scor pe Rapid

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
24.11.2012

77-47

19-9, 24-13, 19-16, 15-9

  Statistica  

Într-o partidă ce s-a desfășurat la Arena de Baschet din Capitală, CSM București Sportul Studențesc a trecut fără probleme de Rapid București cu scorul de 77-47, într-un meci ce a contat pentru etapa a 12-a din Liga Națională de baschet feminin.

Studentele au controlat partida de la un capăt la alatul, rapidestele neavând nicio replică în față adversarului mai valoros.

Este a cincea victorie pentru CSM București în actuala stagiune de campionat, în timp ce Rapidul suferă a treia înfrângere consecutivă și a opta din întreg sezonul.

Etapa viitoare, Sportul Stud. se va deplasa la Sf. Gheorghe pentru partida cu ACS Sepsi iar rapidistele vor întâlnii pe teren propriu campioana României, CSM Târgoviște.

Remarcate:

CSM București – Hoskins 21 puncte, 8 recuperări, Demirovic 7 puncte, 17 recuperări, Scarlat 11 puncte, 7 recuperări, Beljanski 11 puncte

Rapid București – Burlakova 10 puncte, 3 recuperări, Vlad 8 puncte, Ene 6 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!