Stiri Cupa României Feminin

SuperCupa - Piteștiul reușește imposibilul

Adrian Micinic

Adrian Micinic
22.09.2012

BCM U Pitești a câștigat SuperCupa României la baschet masculin. Ediția inaugurală a acestei partide ce se dorește a fi una tradițională a adus în fața argeșenilor pe CSU Asesoft Ploiești. Nimeni alta decât campioana în exercițiu a României.

Asemenea majorității echipelor din România, BCM U Pitești are cel mai prost bilanț în ultimii șapte ani de zile chiar împotriva Asesoftului. De fapt, aceasta a fost doar a 4-a victorie piteșteană în ultimele 30 de meciuri oficiale disputate cu prahovenii. În plus, Asesoftul a depășit echipa din Pitești în finala Diviziei A din anul 2007, întrecând-o în playoff-ul Diviziei A în edițiile din 2009, 2010 și 2011. În ultimele trei serii argeșenii nu au câștigat nici măcar un joc.

Prin intermediul acestui rezultat, BCM U Pitești întrerupe o serie de șapte înfrângeri consecutive în fața lui CSU Ploiești. De asemenea, de la venirea lui Tudor Costescu acesta a fost al doilea succes argeșean în fața actualei campioane a României. Avându-l pe Costescu pe banca tehnică, BCM U Pitești a pierdut de 12 ori!

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sean :

    )
    Virgil, probabil ti-au pus-o multi, locul tau nu e in mocirla aia!

    cu 11 ani în urmă (22.09.2012) Raspunde
  • Pitagora :

    Virgile,
    Pe mulţi ne-ai dezamăgit cu opţiunea ta de a juca la hoţi...ai dovedit din păcate, că doar banii contează...prea am ţinut mulţi cu Piteştiul ca să nu iasă câştigătoare!!!

    cu 11 ani în urmă (22.09.2012) Raspunde
  • crysty1970 :

    VIRGIL....
    DE CE V-ATI BATUT IN VESTIAR DUPA MECI ????????????

    cu 11 ani în urmă (23.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!