Stiri Cupa României Feminin

SuperCupa - Repriză secundă catastrofală pentru oamenii de bază ai Asesoftului

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.09.2012

Cătălin Burlacu rămâne, se pare, locomotiva lui CSU Asesoft Ploiești și la startul sezonului competițional 2012/13. Dovadă stă meciul din cursul serii de vineri, care a reflectat extreem de bine faptul că soarta acestei echipe depinde în mare măsură de productivitatea baschetbalistului originar din Iași. El a avut o primă repriză de excepție împotriva lui BCM U Pitești în SuperCupa României, marcând 16 puncte în primele 20 minute de joc, la capătul cărora scorul era favorabil campionilor cu 43-38.

Situația s-a schimbat în partea a doua, atunci când productivitatea lui Cătălin a scăzut simțitor, în special din punct de vedere statistic. Acest lucru s-a văzut și pe tabela de marcaj, Asesoftul pierzând teren, rezultatul final consemnând succesul argeșenilor, scor 83-75. În a doua jumătate a meciului Burlacu a mai înscris doar două puncte în condițiile în care a avut doar 1/6 la aruncările din acțiune și a pierdut două posesii.

Astfel, la finalul confruntării, linia statistică a lui Cătălin Burlacu a consemnat 7/15 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 18 puncte. El a adăugat 4 recuperări și un capac pierzând trei posesii pentru 12 la eficiență în 34 minute de joc.

La rândul său, Darius Hargrove a fost mai puțin productiv în a doua jumătate a meciului cu argeșenii. Dacă în prima repriză a avut 9 puncte și 9 recuperări, americanul nu a mai înscris niciun coș din acțiune în ultimele 20 minute de joc efectiv. După ce a fost lăsat foarte mult pe banca de rezerve în debutul reprizei secunde, Hargrove nu a mai înscris niciuna din cele trei aruncări din acțiune efectuate. De asemenea, el a mai bifat o singură recuperare în a doua jumătate a partidei.

În 33 minute de joc, Darius a avut 3/9 din acțiune și 7/10 la linia de pedeapsă pentru un total de 13 puncte. A adăugat 10 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție cu trei posesii pierdute.

Al treilea marcator al Asesoftului în această partidă a fost Aleksandar Vlahovic. Fundașul campioanei, afișând un fizic mai lucrat a avut aceeași problemă precum Hargrove: nu a marcat din acțiune în partea a doua.

Vlahovic a terminat cu 4/8 din acțiune, fără aruncare de la distanță și 3/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 11 puncte. A contribuit cu 4 pase decisive (trei în repriza a doua), 2 recuperări și 2 intercepții cu 2 posesii pierdute în 25 minute de joc pentru un coeficient de 12 la eficiență.

Așadar, din punct de vedere al finalizării, tripleta Burlacu-Hargrove-Vlahovic a avut 1/11 la aruncările din acțiune, respectiv 7/10 la linia de pedeapsă. De asemenea, cei trei au pierdut cinci posesii în jumătatea a doua a meciului.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mira :

    de neoprit ;)
    locomotiva cu aburi sub presiune, ca sa citez din declaratiile de la virf; suuper! ma bucur pentru Pitesti, bravo!

    cu 11 ani în urmă (21.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!