Stiri Cupa României Feminin

SuperCupa României - Brigada de arbitri pentru meciul dintre Ploiești și Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.09.2012

Vineri (21.09), cu începere de la orele 18:00, este programată SuperCupa României la baschet masculin. Ediția inaugurală a acestei competiții va avea loc la Sala Rapid din București și aduce față în față câștigătoarele celor două trofee din sezonul 2011/12, CSU Ploiești și BCM U Pitești.

Partida va fi oficiată de Marius Ciulin (Constanța), Alexandru Olaru (București) și Laurențiu Grigoraș (Buzău).

De notat că ultimul meci direct dintre Ploiești și Pitești, desfășurat pe 7 martie anul curent în sezonul regulat al Diviziei A masculin - ediția 2011/12, Ciulin și Grigoraș s-au numărat printre cavalerii fluierului. Acel meci a fost adjudecat de prahoveni cu scorul de 90-72.

Meciul dintre CSU Ploiești și BCM U Pitești este transmis în direct la TVR 2.

12 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Excelent
    Tripleta de AUR a Ploiestiului cu siguranta va fi in mare verva. Arbitrii astia sunt rusinea baschetului romanesc. Nici nu stii care dintre ei e mai gretos in a saruta dosul asehotului sef. Cum sa se mai afirme cineva cand federatia e trup si suflet alaturi de astia? fabiana Nitu, de exemplu, nu e buna. Probabil pentru ca nu o poate controla Sebi Ghita.

    cu 11 ani în urmă (20.09.2012) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    clar
    E clar ca in aceste conditi Pitestiul nu are nici o sansa la victorie

    cu 11 ani în urmă (20.09.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe alexx :

    supercampioni
    @carlos_cj:in primul rand iti dai cu parerea despre un meci in care tu si echipa ta favorita nu esti implicat...in al doilea rand cat de fraiericii poti fi cand iti imaginezi ca Asesoft are nevoie de arbitrii pentru a castiga un meci cu Pitestiul...te-ai uitat cu cine a jucat campioana Romaniei in presezon si ce rezultate a avut...ai vazut lotul actual al Ploiestiului si pe cel al Pitestiului sau al altor echipe din divizia A...hai sa nu mai trancanim aiurea, stiu ca frustrarea e mare si c a urmeaza un nou sezon in care o sa castigam tot...iar primul pas va fi vineri seara asa ca vei avea un week-end "frumos"!

    cu 11 ani în urmă (20.09.2012) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    pt alex
    Ai dreptate, cu o asemenea echipa castigi tot : Burlacu, Ciulin, Tica, Grigoras ..... Aveti toate atuurile

    cu 11 ani în urmă (20.09.2012) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    supercupa
    daca nici intr-un asemenea meci arbitrii nu sunt corecti inseamna ca nu mai are rost sa ne uitam la baschetul din romania

    cu 11 ani în urmă (20.09.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    supercupa
    Este adevarat ca pitestiul nu joaca foarte bine , dar este la fel de adevarat ca acesti arbitrii sunt total devotati asesoftului alias asehotii. acesti arbitrii ar putea strica pana si un amical doar pentru a-si arata devotamentul fata de asesoft.

    cu 11 ani în urmă (20.09.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    @alexxx
    Mai intai mi-e cumva sa-ti raspund. Tu nici romaneste nu stii scrie corect. E greu cu unu si doi "i". Ar trebui sa mergi intai in clasa a treia sa mai inveti. Apoi. Stie toata natia de ce lotul vostru e asa de bun. De ce macelarul Burlacu poate da oricat din coate ca a cincea greseala nu i-o titi astafluiera niciunul din cei 3 care or sa arbitreze. Apoi. In general sunteti o rusine - si stiti asta - pentru ca la meciuri va bazati pe arbitri nu pe jucatori. Apoi. faptul ca nu joaca U nu inseamna ca trebuie sa ma uit in alta parte cand vad, la fel ca intreaga natie baschetbalistica, cum va rezolvati meciurile. cei mai penibili arbitri romani, depasiti probabil in slugarnicie doar de defunctul banica. sau ai uitat ce s-a intamplat acum vreo 4 ani cand a fost adus observator strain la finala si dupa ce a scris in raport ca arbitrii au tras cu asehotii pe rupte, a fost facut pachet si trimis acasa.

    cu 11 ani în urmă (20.09.2012) Raspunde
  • CS Gaz Metan Mediaș adriana :

    @carlos_cj
    de acord cu tine

    cu 11 ani în urmă (20.09.2012) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    supercupa
    Haideti sa vedem meciul intai.anul trecut pitestiul a avut mari probleme cu arbitrii si de aceea anul asta si-au facut un lot destul de bun ca sa poata juca si impotriva lor...dar eu cred ca va fi un arbitraj corect pt ca toata lumea baschetbalistica e cu ochii pe acest meci.

    cu 11 ani în urmă (20.09.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    @adu
    la grigoras nu e doar intentie corupta in felul in care arbitreaza dar e si incompetenta. mi se pare cel mai nociv element din tot arbitrajul baschetului pentru ca de exemplu poate face praf si un meci amical in care nu are "preferinte" doar pentru a iesi in evidenta.

    cu 11 ani în urmă (21.09.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    grigoras
    @andrej, intre grigoras si ciulin cred ca, intr-adevar, primul e cel mai nociv. Cu toate ca si ciulin e acolo mai ales ca la el e intentie si rea-vointa

    cu 11 ani în urmă (21.09.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!