Stiri Cupa României Feminin

Tara Bârsei 2011 Brașov câștigă primul meci jucat în Cupa României

Tara Bârsei 2011 Brașov câștigă primul meci jucat în Cupa României

Țara Bârsei 2011 Brașov a câștigat primul meci disputat al sezonului în Cupa României. Echipa antrenată de Dan Calancea a trecut în Arena de Baschet de CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța cu scorul de 74-61.

Echipele de start:

Brașov: Corda, Pesovic, Dumitru, Dickey, Crăciun
Constanța: Beldian, Fota, Mititelu, Stewart, McDonald

CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța a început mai bine partide iar triplele marcate de Bianca Fota și Davis Stewart au făcut ca scorul să ajungă rapid la 8-2. Brașovul a răspuns până la jumătatea actului inaugural, când Dickey cu dou coșuri consecutive egala scorul pe tabelă, 10-10. Cele două echipe nu au mai găsit drumul spre coș și primul sfert s-a încheiat cu scorul de 15-12 pentru Constanța. Echipa de la malul Mării Negre a început mai bine și actul secund și conducea cu 20-15, după trei minute scurse. Brașovul a marcat patru puncte la rând pe contraatac iar Carmin Popa solicita timp de odihnă, exact la jumătatea sfertului. Time-out-ul le-a prins bine constănțencelor, care au răspuns cu un run de 6-0. Brașovul a mai avut o răbufnire și la pauză se intra cu scorul de 27-24 pentru Constanța.

Țara Bârsei a început excelent secvența secundă și a preluat conducerea. Meciul a fost mai încins de la reluare iar Beldian cu un three-point-play ducea din nou Constanța în fața, 34-33. După o perioadă în care cele două echipe s-au succedat la conducere, Brașovul s-a desprins la 46-41 cu  două minute rămase din sfert. Echipa lui Dan Calancea s-a dus la 8 puncte, dar Bianca Fota a transformat două libere în final de sfert, pentru scorul de 50-44. Beldian a marcat o triplă pentru Constanța la reluarea jocului. Dickey a răspuns pentru Brașov cu un coș din apropiere. Brașovul a preluat complet inițiativa și s-a desprins la 59-47. Denisa Vați a marcat o triplă pentru Constanța ți își ținea echipa în joc. Echipa din Brașov avea însă să mențină un avantaj de două posesii pe tabelă iar finalul de meci a fost fără istoric. Scor final 74-61 pentru Țara Bârsei 2011 Brașov în fața CS Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Biljana Pesovic a fost cea mai bună jucătoare a meciului cu 25 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Sara Dickey a terminat cu 22 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Ines Corda a acumulat un double-double, 13 puncte și 11 pase decisive iar Alina Crăciun și-a trecut în cont 11 puncte și 7 recuperări.

Alexandria McDonald a reușit un double-double, 16 puncte și 12 recuperări, la fel ca Davis Stewart 14 puncte și 18 recuperări. Andreea Beldian a totalizat 15 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!