Stiri Cupa României Feminin

Târgoviște departe de a arăta ca o echipă de Euroligă

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.10.2012

Campioana României, CSM Târgoviște a reușit să câștige primul mare derby al noului sezon al Ligii Naționale de baschet feminin. Gruparea dâmbăvițeană a câștigat pe finalul partidie când s-a impus cu scorul 57-55.

Echipa din Târgoviște va lua startul peste 2 săptămâni în premieră pentru baschetul românesc în cea mai importantă competiție inter-cluburi, Euroliga feminină unde va întâlnii în primul meci echipa italiană, Famila Schio.

Cel mai important lucru de punctat după acest prim meci tare al echipei din Târgoviște este faptul că lucruriile nu au stat așa cum și-au dorit elevele pregătite de grecul Georgios Dikeoulakos. Au ieșit la iveală lipsuriile echipei, relațiile de joc nu sunt încă în cea mai bună formă asta chiar dacă lotul dâmbovițencelor a fost întărit considerabil în această vară, venind la echipă jucătoare valoroase și cu experiență în Euroligă.

Târgoviște a avut mult sincope într-un meci în care spectaculozitatea a lipsit aproape cu desăvârșire mai ales că a fost un meci derby, dar poate şi din cauza presiunii care există de obicei la un asemenea joc, lucruriile nu au stat așa cum trebuiau.

Mai sunt 2 săptămâni până la debutul în Euroligă iar oficialii clubului trebuie să gasească soluții viabile pentru a putea lasă o impresie cât mai bună în această competiție și a reprezenta România cu brio pentru prima dată în istoria baschetului românesc.

Foto: Photochic.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbal :

    ?
    Unde e vertical jump sa mai citim si noi niste analize profi??

    cu 11 ani în urmă (09.10.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bbal :

    ?
    Unde e vertical jump sa mai citim si noi niste analize profi??

    cu 11 ani în urmă (09.10.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Sabin Gherdan :

    @bbal
    Vertical Jump a fost sponsorul unui campionat european. Materialele de atunci au fost realizate tot de catre redactorii totalbaschet !

    cu 11 ani în urmă (09.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!