Stiri Cupa României Feminin

Târgoviște joacă în Rusia în Euroligă

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
15.01.2013

Euroliga feminină

Miercuri, 16 ianuarie

ora 18:00

Campioana României la baschet feminin, CSM Târgoviște va întâlnii în etapa a 10-a din Euroliga feminină formația rusă, Nadezhda Orenburg, meciul având loc în Rusia.

După 8 partide disputate în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa, Târgoviște a acumulat 3 victorii și 5 înfrângeri situându-se pe poziția a a 6-a in acest moment cu șanse mari de calificare mai departe.

De partea cealaltă, rusoaicele ocupă poziția a 4-a cu 5 victorii din 9 meciuri disputate, calificarea având-o deja asigurată.

Pe banca dâmbovițencelor va debuta Florin Nini ca antrenor principal în Euroligă după plecarea grecului Georgios Dikeoulakos. În tricoul reprezentativei României își va face debutul în cea mai prestigioasă cupă și americanca Matee Ajavon care a venit în această iarnă la echipă.

În partida tur dintre cele două formații, CSM Târgoviște a reușit marea surpriză și a învins-o pe Nedezhda cu scorul de 79-76.

Partida Nadezhda Orenburg – CSM Târgoviște va avea loc miercuri de la ora 18:00

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!