Stiri Cupa României Feminin

Târgoviște misiune facilă cu Timișoara pentru calificarea în Final Four

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
07.01.2013

Fișa meciului tur Fișa meciului retur

Deținătoarea Cupei României la baschet feminin, CSM Târgoviște va înfrunta în dubla manșă pe Danzio Timișoara pentru calificarea in Final Fourul Cupei României. Ambele partide se vor disputa la Târgoviște pe 8 și 9 ianuarie de la orele 18:00 respectiv ora 16:00.

La echipa din Timișoara au venit în această pauză competițională Tunde Kilin şi Sonja Maric pentru a acoperii posturile problemă la formația bănățeană.

De partea cealaltă, târgoviștencele s-au despărțit de 6 jucătoare dar au venit în locul lor 3 jucătoare din Statele Unite ale Americii. În ultimele săptămâni s-a vorbit tot mai mult de despărțirea dintre club și antrenorul greu, Dikeoulakos. Chiar dacă președintele clubului, Gabriel Boriga a declarat că va rămâne aceelași sfat tehnic, svonurile în ultimele zile circulă că grecul ar fi plecat la echipă iar noul antrenor va fi numit Florin Nini.

În confruntările directe dintre cele două formații, dâmbovițencele conduc clar disputa cu 5 victorii din tot atătea confruntării. Ultima confruntare s-a încheiat cu scorul de 78-50 pentru Târgoviște, meciul disputându-se la Timișoara.

Prima confruntare dintre Târgoviște și Timișoara va avea loc marți, fiind arbitrată de Ghizdăreanu Vlad și Vasile Alexandru, în timp ce observator: de joc va fi Drăguşin Svetlana.

Pentru returul ce va avea loc miercuri, 9 ianuarie au fost delegații din partea FRB, arbitrii Stamate Alexandru și Dincă Alexandra, comisar de joc fiind Moantă Alina.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!