Stiri Cupa României Feminin

Târgoviște se califică en-fanfare la turneul final

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
09.01.2013

Statistică meci tur statistică meci retur

 

Deținătoarea Cupei României, CSM Târgoviște s-a calificat en-fanfare în Final Fourul Cupei României ediția 2012-2013 după dubla victorie cu Danzio Timișoara. Târgoviște completează astfel tabloul complet semifinalelor în care au mai accesat Univ. Goldiș ICIM Arad, ACS Sepsi Sf, Gheorghe și CSU Alba Iulia.

Ambele partide ce au avut loc la Târgoviște au fost la discrețea dâmbovițencele care s-au impus în prima confruntare cu 97-40 unde cea mai bună marcatoare a fost Matic cu 18 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive.  Îna doua, gazdele a reușit să depășească suta, impunându-se cu 105-45, principala marcatoare fiind nou venita la echipă în această iarnă, Ashley Walker cu un total de 22 de puncte, 2 recuperări și 2 asisturi.

De notat un lucru important este faptul că pe banca Campioanei României a revenit ca antrenor principal Florin Nini. Acesta a preluat conducerea echipei după ce grecul Georgios Dikeoulakos și-a reziliat contractul până la urmă cu toate că luni președintele clubului, Gabriel Boriga ne-a declarat că acesta va rămâne la echipă.

Sâmbătă va debuta returul Ligii Naționale de baschet feminin unde CSM Târgoviște va înfrunta pe Universitatea Cluj Napoca, în timp ce Danzio Timișoara va sta datorită retragerii echipei din Târgu Secuiesc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!