Stiri Cupa României Feminin

Teodora Neagu revine la CSM Târgoviște după un sezon

Teodora Neagu revine la CSM Târgoviște după un sezon

Teodora Neagu va juca din nou pentru CSM Târgoviște în sezonul viitor, după ce a mai fost componenta echipei dâmbovițene în a doua jumătate a stagiunii 2019-2020. 

Baschetbalista de 24 de ani a îmbrăcat echipamentul celor de la Universitatea Cluj-Napoca în ultimul sezon. În 11 meciuri din LNBF, Neagu a înregistrat medii de 5.5 puncte, 4.2 recuperări și 1,4 pase decisive. Anterior, ea a mai jucat timp de trei ani la formația de pe Someș, între 2014 și 2017.

Teodora a semnat cu echipa din Arad în vara lui 2018, dar în februarie 2019 a făcut pasul spre CSM Târgoviște. De-a lungul carierei, sportiva originară din Galați a evoluat și pentru Danzio Timișoara și ACS Sepsi SIC.  Jucătoarea de forță a obținut în 2017 medalia de argint în Liga Națională cu ”U” Cluj iar în 2018 a reușit dubla campionat-cupă alături de gruparea din Sfântu Gheorghe.

În altă ordine de idei, se pare că CSM Târgoviște a mai primit o păsuire din partea FIBA în privința achitării datoriilor iar gruparea antrenată de Cătălin Tănase va juca și din această toamnă în LNBF. Așteptăm o reacție oficială din partea Federației Române de Baschet, care ar trebui să modifice în acest caz componența grupelor din Cupa României și Liga Națională.

*Foto: Alina Cojocaru Photography

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    Ceseme
    Adica cesemeul iarasi a fentat legile interpretabile de hoti! Bravo!

    cu 3 ani în urmă (06.10.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!