Stiri Cupa României Feminin

Theodosios Paralikas: „Meciul a fost foarte dificil, ne-am apărat în zonă, am avut răbdare în atac şi în final noi am sărbătorit victoria”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
20.01.2014

Nou promovata Phoenix Galaţi a debutat cu dreptul în noul an şi continuă să fie revelaţia sezonului. Gălăţencele au câştigat la Bucureşti în faţa Rapidului, scor 59-50, într-o partidă ce a contat pentru cea de-a XIV-a etapă a Ligii Naţionale de Baschet feminin.

„Meciul a fost foarte dificil. A fost un joc pe care trebuia să-l câştigăm dacă voiam să rămânem în cursa pentru playoff. Nu am început aşa cum ne-am dorit în unele privinţe, prima jumătate am pierdut-o la o diferenţă de 11 puncte şi am avut multe greşeli. În a doua jumătate am schimbat apărarea şi am jucat mai mult în zonă. Am avut răbdare în atac, găsind cele mai bune soluţii, am continuat să căutăm coşul şi în final noi am sărbătorit victoria”, a concluzionat antrenorul de la Phoenix, Theodosios Paralikas.

Echipa gălăţeană se află pe locul VIII cu 21 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!