Stiri Cupa României Feminin

Theodosios Paralikas: ” Nu suntem încă pregătiţi să ne batem cu Alba Iulia”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.09.2013

La o lună de când a preluat banca tehnică a formaţiei Phoenix Galaţi, nou promovată în LNBF, antrenorul principal Theodosios „Sakis” Paralikas a tras primele concluzii.

„La început am lucrat doar cu jucătoarele tinere, mă bucur că au sosit şi cele două jucătoare din Naţionala României (n.r. Romina Filip şi Andra Ionescu), plus cele două americance iar sâmbătă va sosi în Galaţi şi cea de-a treia şi ne vom putea continua pregătirea foarte bine”.

Echipa gălăţeană va susţine primele jocuri oficiale pe 25-26 septembrie în deplasare cu CSU Alba Iulia în primul tur al Cupei României.

„Nu suntem încă pregătiţi să ne batem cu Alba Iulia, o echipă redutabilă, cu jucătoare mai bine pregătite ca noi la acest moment, dar pentru noi este foarte important să jucăm în formula completă jocurile de la Alba Iulia şi apoi cele două amicale de la Alexandria pentru a aborda aşa cum trebuie campionatul”, a concluzionat „Sakis”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!