Stiri Cupa României Feminin

Timișoara - Rapid, duelul pretendentelor la play-off

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
28.01.2014

LNBF

Etapa a 16-a

Sala Constantin Jude

Miercuri, ora 15:00

  Fișa meciului  

Etapa a 16-a din Liga Națională de baschet feminin programează o dispută interesantă la Timișoara. Ocupanta locului 9 în clasament, BCM Danzio, întâlnește ocupanta locului 10, CS Rapid Burești.

Disputa de miercuri este una extrem de importantă pentru ambele echipe, o înfrângere în acest meci însemnând practic epuizarea oricărei șanse de a ocupa un loc ce duce în play-off. Atât Timișoara cât și Rapid, au strâns 20 de puncte în actualul sezon al LNBF, cu 5 succese și 10 înfrângeri. În ultima etapă, bănățencele au fost învinse pe teren propriu, de campioan României, scor 49-79. De partea cealaltă, rapidistele au trecut cu scorul 86-82 de U Cluj Napoca, la capătul unui meci foarte disputat.

Nu putem spune că această partidă are o favorită clară, în ciuda faptului că timișorencele dispun de avantajul terenului propriu. Ambele adversare de miercuri au loturi sensibil egal din punct de vedere valoric și se anunță o partidă interesantă, dat și disputată. În întâlnirile directe, gazdele s-au impus de fiecare dată, 9 la număr.

Duelul BCM Danzio Timișoara – CS Rapid București are loc miercuri, de la ora 15:00, la sala Constantin Jude in Timișoara.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!