Stiri Cupa României Feminin

Trei cazuri de Covid-19 la Olimpia CSU Brașov

Trei cazuri de Covid-19 la Olimpia CSU Brașov

Olimpia CSU Brașov nu scapă de problemele medicale, la o săptămână de la amânarea întâlnirii cu CSM Satu Mare, gruparea de sub Tâmpa a fost nevoită să-și amâne acum și meciul cu Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

În lotul Brașovului sunt trei cazuri pozitive de Covid-19, după cum a anunțat clubul prin intermediul paginii de Facebook, astfel că partida ce ar fi trebuit să se joace azi (04.02) de la ora 17.00, în etapa a 18-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, a fost amânată pentru o dată ulterioară.

Etapa menționată are astfel doar trei partide ce se vor desfășura conform programării inițiale, după ce și duelul dintre Sepsi-SIC și CSM Alexandria a fost reprogramat pentru 17 februarie.

Brașovul a jucat ultima dată în campionat la mijlocul lunii ianuarie, când a pierdut pe teren propriu cu Sirius Târgu Mureș.

*foto: Facebook Olimpia CSU Brașov

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!