Stiri Cupa României Feminin

Trei jucătoare în double-double la Nova Vita cu CSM Sportul Studențesc

Noémi Csiki

Noémi Csiki
13.01.2013

Deși a nu fost o partidă deosebit de spectaculoasă, meciul dintre Nova Vita Tîrgu Mureș și CSM Sportul Studențesc București a oferit mai multor jucătoare ocazia de a realiza statistici foarte bune.

La echipa gazdă, Chantel Hilliard a fost singura care a reușit un double-double, cu 14 puncte și 14 recuperări. Acesta este cel de-al șaptelea astfel de rezultat din partea ei în LNBF.

La bucureștence, două jucătoare au reușit să adune peste zece puncte și zece recuperări. Emina Demirovici, cu 12 puncte și 12 mingi recuperate, este la al șaselea ei double-double stagional. Tamara Bajic, în meciul ei de debut la CSM Sportul Studențesc, a fost foarte aproape de un triple-double: ea a totalizat 14 puncte, 15 recuperări și 9 pase decisive. În plus, Sanja Knezevic a fost foarte aproape de un prim double-double în acest sezon al LNBM, adunând 9 puncte și 11 recuperări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!