Stiri Cupa României Feminin

Tudor Costescu: "Cred că am fost mai bine pregătiţi pentru acest meci"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
21.09.2012

Sezonul 2012-2013 a debutat cu o surpriză de proporţii. CSU Ploieşti, campioana en-titre a României a cedat în faţa BCM U Piteşti, scor 75-83, pierzând practic primul titlu ar sezonului: SuperCupa. Prahovenii au început foarte bine prima parte a jocului, însă au cedat în sferturile 3 şi 4.

La finalul jocului Tudor Costescu a oferit un interviu postului TVR 2, în care a afirmat  că echipa sa a fost mai bine pregătită pentru acest joc decât adversarii de la Ploieşti.

Cred că am fost mai bine pregătiţi pentru acest meci. Nu contează câţi jucători avem în lot, contează că la momentul jocului trebuie să avem şase. Oricum jucătorii români şi-au făcut pe deplin meseria astăzi şi o să primească cel puţin aceleaşi minute de joc şi de acum încolo. Faptul că am câştigat cele două trofee ne aduce un spijin financiar şi încredere mare din partea clubului şi sper să o ţinem tot aşa

În ceea ce priveşte următorul sezon, Costescu spune că obiectivul este depăşirea performanţei din sezonul trecut, adică o clasare în primele 5 formaţii.

Referitor la situaţia din campionat noi doar vrem să ne depăşim performanţa de anul trecut şi să prindem playoff-ul.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!