Stiri Cupa României Feminin

Tudor Costescu: „Ținând cont de momentul în care ne-am aflat, nu cred că ne putem considera favoriți”

Tudor Costescu: „Ținând cont de momentul în care ne-am aflat, nu cred că ne putem considera favoriți”

Rapid București și FC Argeș Pitești sunt echipele care deschid playoff-ul în Liga Națională de Baschet Masculin, partida din această seară (12.04) urmând să fie televizată.

Tudor Costescu a vorbit pentru pagina de Facebook a clubului giuleștean înaintea debutului acestei serii, spunând și că nu a reprezentat un obiectiv pentru echipa sa eliminarea lui Dinamo din cursa pentru titlu:

„N-a fost obiectivul nostru. Era mai important să pregătim playoff-ul cât mai bine posibil și să începem perioada aceasta a campionatului cu un moral mai bun. Mă bucur că am făcut-o și în condiții mai puțin favorabile și până la urmă importantă e victoria în perspectiva playoff-ului.”

Antrenorul a trecut apoi la caracterizarea lui FC Argeș:

„E o echipă foarte solidă. Cu excepția lui Jevtovic, fără individualități remarcabile, dar cu un joc de echipă foarte bine structurat. În Top 10 a făcut partide deosebite și s-a descurcat foarte bine acasă. E un adversar redutabil, care s-a regăsit după ultimele schimbări făcute în lot și care prestează un joc foarte bun. Știu sigur că se vor pregăti foarte bine pentru aceste meciuri și ținând cont de momentul în care ne-am aflat, nu cred că ne putem considera favoriți.”

Întrebat dacă era mai bună o serie cu Sibiu sau Craiova, Costescu a spus:

„N-are nicio relevanță. Fiecare echipă din Top 10 a demonstrat, în multe momente din acest campionat, că are valoare și un nivel ridicat al jocului. Cred că orice adversar ar fi fost la fel de dificil pentru noi și cred că orice adversar ar întâlni o echipă din Top 4, ar avea aceleași probleme.”

În final a vorbit și despre situația la nivelul lotului, acolo unde Rapid trebuie să țină în afara foii de joc un străin:

„Am deja semnale că nu voi face alegerile ținând cont de necesități strict sportive. Faptul că avem un străin în plus ne-a ajutat în această perioadă, când am jucat cu cinci în ultimele multe săptămâni. Într-adevăr, trebuie să facem o alegere din punct de vedere sportiv, dar încă nu ne-am decis.”

Duelurile de la București dintre Rapid și FC Argeș au loc pe 12 și 14 aprilie, ambele de la ora 18.00. Primul duel o să fie live pe Digisport 2, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Facebook Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!