Stiri Cupa României Feminin

Ultima etapă în LNBF înainte de play-off are loc duminică

Ultima etapă în LNBF înainte de play-off are loc duminică

Etapa a 10-a din faza a doua a LNBF, prima grupă valorică, se dispută duminică, 8 martie. Toate partidele vor lua startul la ora 18:30. Indiferent de rezultatele care se vor înregistra, clasamentul final al sezonului regulat nu mai poate fi schimbat. 

Astfel, Sepsi SIC (locul 1) și CSM Satu Mare (locul 2) vor juca direct în semifinalele campionatului, acolo unde își așteaptă adversarii. FCC Baschet Arad va juca în primul tur de play-off cu Universitatea Cluj-Napoca, în timp ce formația din Târgoviște se va duela cu Olimpia CSU Brașov.

Partidele programate duminică sunt următoarele:

Sepsi SIC - CSM Satu Mare 

Cel mai important duel al ultimelor sezoane are doar miza orgoliului în această etapă pentru fiecare dintre cele două echipe. Sepsi are 2-1 la general în acest sezon, victoria celor de la Satu mare venind chiar recent, scor 69-65 pe teren propriu într-un meci restant.

 

FCC Baschet Arad - Olimpia CSU Brașov

În stagiunea trecută, cele două formații au dat bătălia finală pentru locul trei, cu Aradul având câștig de cauză. Întâlnirea din polivalenta arădeană va fi un bun prilej pentru ambele să mai pună la punct ultimele detalii înaintea fazei eliminatorii, unde e posibil să se întâlnească din nou. Au fost trei confruntări directe în acest sezon între cele două, galben-albastrele reușind să se impună de fiecare dată la minim 6 puncte.

 

CS Universitatea Cluj-Napoca - CSM Târgoviște

”U” Cluj le va primi pe oaspete în Sala Polivalentă, într-un meci în care intrarea va fi liberă. În meciul din tur, CSM Târgoviște s-a impus pe teren propriu cu 71-54. Clujencele reușeau să se impună ultima oară în fața echipei din Dâmbovița în martie 2019, pe teren propriu.

 

*Foto: Sepsi SIC Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!