Stiri Cupa României Feminin

Un nou examen dificil pentru SCM CSS Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
17.10.2014

LNBF

Etapa V

Sâmbătă, 18 octombrie - Ora 13:00

Sala „Ion Constantinescu” 

Craiova

0-4 Fișa meciului 3-1

Sala Sporturilor Ion Constantinescu din Craiova găzuieşte sâmbătă, de la ora 13.00, partida SCM CSS CraiovaCS Phoenix Galaţi, meci ce contează pentru etapa a cincea din Liga Naţională de Baschet Feminin.

Echipa craioveană se află pe ultimul loc în clasament cu patru înfrângeri, iar oasptele au un bilanţ de 3 victorii şi o înfrângere care le asigură în momentul actual poziţia a-5-a cu 7 puncte.

La Craiova vor reveni după accidentări, jucătoarele experimentate, Janina Ninu şi Irina Moţăţeanu, dar după meciul cu Sepsi a apărut o nouă indisponibilitate, Adina Pop, care este incertă pentru această întâlnire. De partea cealată, Paralikas Theodosis are tot lotul valid.

Cele două echipe s-au întâlnit decât de două ori, în sezonul trecut al Ligii Naţionale. Galaţiul a câştigat ambele partide, 102-60 pe teren prorpiu, respectiv 82-62 în Bănie.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Alexandra Dincă şi Andrei Bădilă (ambii din Bucureşti), iar Observator al Federaţiei a fost desemnat Mihai Badea din Bucureşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!