Stiri Cupa României Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad întâlneşte Rapid Bucureşti

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
31.01.2015

LNBF Etapa XXI

Sala Sporturilor Victoria

Sambata 31 ianuarie ora 12:00

15-4 Fișa meciului 1-19


După victoria de la Satu Mare (76-52), Univ. Goldis ICIM Arad va avea parte de un nou meci facil. În Polivalenta arădeană soseşte ocupanta ultimului loc în clasament, Rapid Bucureşti. Feroviarele au reuşit o singură victorie în acest campionat (66-55 la Craiova) şi au pierdut greu ultimul meci disputat ieri la Oradea (51-57).

Probabil că şi în această partidă antrenorul lusitan al Aradului va încerca diverse formule de echipă cu accentul pe jucătoarele care au evoluat mai puţin şi au nevoie de minute "pe parchet" pentru perioada aglomerată ce va urma cu 5 meciuri în 11 zile. Nagy, Brosovszky și Engelman acuză probleme medicale si ar putea fi menajate.

Partidă va fi arbitrată de Amalia Marchiș şi Mate Stretea supervizaţi de comisarul Marius Hurgoi şi va începe la ora 12.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!