Stiri Cupa României Feminin

Univ. Goldiș ICIM Arad, primul antrenament din 2014

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
04.01.2014

Campioana României la baschet feminin, Univ. Goldiș ICIM Arad s-a reunit în vederea pregătirii părții a doua a sezonului. Jucătoarele conduse de portughezul Jose Araujo au programat sâmbătă primul antrenament unde vor munci pentru dubla întâlnire cu Alba Iulia din Cupa României.

“Sunt probleme majore în SUA datorită vremii nefavorabile, multe zboruri fiind anulate. Am găsit însă soluţiile necesare pentru ca la primul antrenament, Jose Araujo să aibă la dispoziţie lotul complet, pentru a pregăti cât mai bine jocul de la Alba Iulia“, a declarat Marcel Urban, președintele clubului arădean

Arădencele vor disputa prima manșă a turului doi din Cupa României pe 7 ianuarie, ora 17:45 la Alba Iulia, iar returul va avea loc în 11 ianuarie, ora 21:00 la Arad. Ambele partide vor fi transmise în direct la postul de televiziune, DIGI Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!