Stiri Cupa României Feminin

Universitatea Cluj a mai transferat o jucătoare

Ionuț Greere

Ionuț Greere
14.01.2015

Universitatea Cluj, locul 11 în Liga Națională de baschet feminin a mai reușit să transfere încă o jucătoare de peste ocean, anunță site-ul oficial al clubului.

După înregimentarea americancei Gardner Stephanie Lynne, la Cluj sosește și Nashika Labria Williams, alias Breezy Williams. A absolvit Universitatea din Carolina de Nord (NCAA), iar ultima echipă pentru care a jucat a fost Pyrinto, din Finlanda. Ca senioară, a încheiat sezonul 2013-2014 la NC State Wolfpack cu 21 de partide jucate, cu o medie de 10,6 minute pe meci.

Americanca are 23 de ani, 1.80 înâlțime și joacă pe pozițile 3-4. Antrenorul clujencelor, Florin Covaciu speră ca să se poată baza pe serviciile lui Wiliams în meciul de sâmbătă, 17 ianuarie, când ”U” Cluj va primi vizita formației Rapid București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!