Stiri Cupa României Feminin

Universitatea Cluj câștigă la scor amicalul cu Sirius Târgu Mureș

Universitatea Cluj câștigă la scor amicalul cu Sirius Târgu Mureș

Universitatea Cluj-Napoca și BC Sirius Mureșul Târgu Mureș s-au întâlnit în această seară într-un meci amical aniversar, cu ocazia centenarului „U”, la care gazdele și-au prezentat și lotul. Elevele lui Giannis Koukos s-au impus cu 78-40, desprinzându-se în sfertul doi și primind un singur punct în ultimele zece minute.

Universitatea Cluj-Napoca le-a avut în primul 5 pe Tunde Kilin (căpitan), Bianca Fota, Andreea Fleșer, Mariah King și Artavia Ford. BC Sirius Mureșul Târgu Mureș a început meciul în formula Cristina Badi, Andreea Feiseș, Kata Meszaros (căpitan), Diana Ignat și Brittney Dunbar.

La prima pauză scorul a fost strâns cu gazdele având un punct în față, 16-15. Sfertul secund a adus desprinderea elevelor lui Giannis Koukos, care conduceau cu 42-28 la jumătatea partidei. A urmat un nou sfert puțin mai echilibrat, adjudecat de clujence pentru două puncte, astfel că la ultima pauză tabela arăta 55-39. Ultimele zece minute le-au aparținut gazdelor, care au avut un parțial de 23-1 și s-au impus la final cu 78-40.

Mariah King a fost coșghetera partidei cu 21 de puncte. Americanca a revenit la U Cluj, pentru care a mai evoluat în a doua parte a sezonului 2015-2016. Pentru gazde au mai înscris: A. Ford 14 puncte, T. Kilin 13 (3x3), B. Fota 10, T. Neagu 8, A. Fleșer 5, D. Fota 5 și I. Gavrilă 2

Brittney Dunbar a fost cea mai bună marcatoare de la Sirius, cu 19 puncte (primele 10 ale echipei). pentru învinse au mai înscris: K. Meszaros 7, I. Borșan 5, A. Bobar 5, C. Badi 2 și A. Feiseș 2.

Cele două echipe sunt în aceeași grupă, Vest, în prima fază a campionatului și se vor întâlni în 19 octombrie, tot la Cluj-Napoca, în meci oficial. Pentru Sirius urmează participarea la Cupa Sepsi, în 27 și 28 septembrie.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!