Stiri Cupa României Feminin

Universitatea Cluj întâlnește liderului ACS KSE Târgu Secuiesc în etapa a 7-a din grupa Vest

Universitatea Cluj întâlnește liderului ACS KSE Târgu Secuiesc în etapa a 7-a din grupa Vest

Universitatea Cluj-Napoca și ACS KSE Târgu Secuiesc dispută miercuri, de la ora 16:00, primul meci al etapei a 7-a din grupa Vest a LNBF. Cele două echipe sunt despărțite de două puncte în clasament, covăsnencele fiind lidere cu un meci în plus, iar clujencele sunt pe 3. Sala Horia Demian va găzdui după o săptămână o nouă confruntare între cele două echipe, în prima manșă a dublei din turul doi al Cupei României.

Universitatea Cluj-Napoca și ACS KSE Târgu Secuiesc vor fi miercuri la a doua confruntare directă, după ce în meciul tur, din 14 octombrie, covăsnencele se impuneau acasă cu 60-54. Gazdele au controlat atunci jocul începând cu sfertul doi, având un avans maxim de 16 puncte. Kayla Mobley era coșghetera acelui meci, în double-double cu 24 de puncte și 13 recuperări pentru învingătoare.Tunde Kilin și Artavia Ford marcau câte 14 puncte pentru alb-negre, la care Mariah King termina în double-double cu 12 puncte și 10 recuperări.

În clasament sunt două puncte între cele două echipe. Gazdele de mâine sunt pe locul trei în grupa Vest cu 10 puncte după 4 victorii și 2 înfrângeri. „U” a câștigat categoric ambele meciuri de acasă în acest campionat, cu ultimele două clasate (89-48 cu CSU Rookies Oradea și 79-32 cu Sirius Târgu Mureș). Alb-negrele vin după trei deplasări consecutive. ACS KSE Târgu Secuiesc este lider în grupa Vest, având un meci în plus față de urmăritoare. Alb-albastrele au 12 puncte după 5 victorii și 2 înfrângeri. În deplasare covăsnencele au câștigat pe terenul ultimelor clasate (80-43 la Târgu Mureș și 81-53 la Oradea) și au piardut la Satu Mare (39-70). Acestea au jucat acasă ultimele două partide.

Ambele formații au câte două americance în lot. „U” le are pe amândouă sub panou, în timp ce ACS KSE are una sub panou și una pe semicerc. Artavia Ford are cea mai mare medie de puncte din campionat, 20 ppg în șase meciuri, plus 11,8 recuperări, iar la Universitatea o urmează Mariah King cu 18,5 puncte pe meci în 4 runde (n-a jucat în ultimele două). Kayla Mobley este coșghetera covăsnencelor cu 19,3 puncte pe meci (în 7) și 12,3 recuperări, iar fundașul Jade Vega o urmează cu 13,6 ppg. Bianca Fota și Hanna Holinka Miklos sunt cele mai bune marcatoare autohtone la cele două echipe, cu 8,7 și 7,9 ppg.

Universitatea Cluj-Napoca și ACS KSE Târgu Secuiesc se întâlnesc miercuri, 4 decembrie, de la ora 16:00, la Sala Horia Demian. La fix o săptămână după partida din etapa a 7-a a grupei Vest, cele două echipe se vor întâlni și în prima manșă din turul doi al Cupei României. Returul va fi în 15 ianuarie, la Târgu Secuiesc.

*foto: hirmondo.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!