Stiri Cupa României Feminin

Universitatea Cluj-Napoca a transferat două jucătoare din Canada

Universitatea Cluj-Napoca a transferat două jucătoare din Canada

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca s-a întărit cu două jucătoare de origine canadiană pentru sezonul viitor. Pivotul Rashida Timbilla și conducătorul de joc Ashley Polacek vor îmbrăca culorile alb-negru din această toamnă.

În vârstă de 28 de ani și cu o înălțime 1,85 metri, Rashida Timbilla (foto) a evoluat anterior în cariera ei pentru echipe din Portugalia, Suedia și Germania, după ce a jucat în NCAA pentru University of Massachusetts. 

În stagiunea 2018-2019 a fost componenta formației XCYDE Angels Noerdlingen din prima ligă germană, unde a strâns medii statistice de 9.2 puncte, 12.0 recuperări, 2.5 pase decisive și 1.9 intercepții în 11 meciuri din campionatul intern. În sezonul trecut nu a avut angajament iar acum așteaptă să debuteze în competițiile din România.

Ashley Polacek este de asemenea născută în Canada dar deține și cetățenie slovacă. Ea poate evolua pe pozițiile 1-2 și va împlini 24 de ani în luna septembrie a acestui an. Cu o înălțime de 1,65 metri, Polacek vine din postura de rookie în LNBF, după patru ani în NCAA. 

În sezonul 2019-2020, baschetbalista a avut o medie de 11.2 puncte, 3.3 pase decisive, 3.1 recuperări și 1.3 intercepții pe meci în echipamentul celor de la Appalachian State University. Ashley a evoluat preț de două sezoane pentru acest colegiu iar anterior a mai jucat doi ani pentru University of Central Florida.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!