Stiri Cupa României Feminin

Universitatea Cluj-Napoca întâlnește acasă pe CSM Satu Mare

Universitatea Cluj-Napoca întâlnește acasă pe CSM Satu Mare

Etapa a șasea din LNBF, faza a doua, se dispută în acest weekend și programează din nou dueluri interesante care se pot termina cu rezultate surprinzătoare. ”El Clasico” din baschetul feminin românesc va avea loc duminică, 9 februarie, în Cetatea Chindiei. Meciurile care se vor disputa în aceste zile în grupa A:

 

Universitatea Cluj-Napoca - CSM Satu Mare (sâmbătă, 8 februarie, ora 14:00)

Clujencele ocupă locul șase în prima grupă valorică, în timp ce Satu Mare se află pe locul trei. Universitatea a pierdut în deplasare cu Târgoviște în ultima etapă, scor 71-54, în timp ce Satu Mare a cedat de asemenea la Brașov în ultimul meci jucat în Liga Națională, scor 78-72. Sătmărencele s-au impus în toate cele trei dueluri directe din acest sezon și pornesc ca favorite în Sala Sporturilor ”Horia Demian”. 

 

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - Olimpia CSU Brașov (sâmbătă, 8 februarie, ora 19:00)

Formația din Covasna încă nu a simțit gustul înfrângerii în acest sezon și întâlnește în prima etapă din returul fazei a doua pe Olimpia Brașov. În tur, Sepsi a câștigat cu 63-99 în deplasare și a câștigat categoric și meciurile directe din prima fază a campionatului. În ultimul meci disputat, campioana en-titre a trecut pe teren propriu de FCC Baschet Arad, 61-50, într-o partidă din runda a patra. Brașovencele au pierdut acasă tot cu Aradul dar în etapa a cincea, scor 66-77.

 

CSM Târgoviște - FCC Baschet Arad (duminică, 9 februarie, ora 18:00)

Derby-ul rundei se dispută în Dâmbovița, unde Aradul pornește ca favorită datorită parcursului mai bun din acest sezon. În acest moment, formația pregătită de Cătălin Tănase se situează pe locul 4 în clasament, în timp ce galben-albastrele au urcat pe poziția a doua, însă are cu două meciuri jucate mai mult decât Satu Mare, ocupanta locului trei.

FCC Baschet Arad are 3-1 la duelurile direct din actuala stagiune, însă a pierdut singurul meci de la Târgoviște, scor 60-53 în Cupa României, disputat în luna octombrie. În ultima rundă, Târgoviște s-a impus acasă cu ”U” Cluj, scor 71-54, iar Aradul a obținut victoria în deplasare cu Olimpia CSU Brașov, scor 66-77.

*Foto: Bradeanu Photography

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Alexandria 22Liza22 :

    Satu Mare
    Spectaculoasa revenirea jucatoarelor, dupa ce acum cateva zile erau grav bolnave. LOL

    cu 4 ani în urmă (08.02.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii