Stiri Cupa României Feminin

Universitatea Cluj și-a luat a 4-a stranieră, un fundaș care a jucat la ultima clasată din Serbia

Andreea Vlase

Andreea Vlase
02.02.2019

Universitatea Cluj-Napoca și-a adus a 4-a stranieră, la a doua încercare. Ivana Vujovic s-a alăturat echipei clujene și a debutat la meciul din ultima etapă a turului Grupei Roșii, cedat de alb-negre la Târgoviște cu 71-87. Fundașul de 24 de ani a jucat patru minute, fără să-și treacă numele pe lista marcatoarelor.

Formația clujeană a folosit până acum trei straniere, bosniaca Aleksandra Begenisic și americancele Arlesia Morse și Rishonda Napier. Clubul a încercat să aducă un alt fundaș de peste ocean, dar americanca nu a ajuns să fie legitimată.

„U” s-a înțeles cu Ivana Vujovic, un fundaș (1-2) de 1,73 înălțime și 24 de ani. Aceasta a avut de așteptat pentru acte și a debutat, până la urmă, pentru alb-negre la meciul de joi. Muntenegreanca a jucat 4:13 minute pentru echipa pregătită de Carmin Popa în finalul partidei de la Târgoviște. A avut o singură aruncare, de la distanță, ratată, un fault și un capac încasat, cu -1 eficiență.

Vujovic a jucat în prima parte a sezonului la Spartak Subotica, ultima clasată din campionatul sârb. Aceasta a jucat 6 meciuri pentru Spartak, cu medii de 16.3 minute, 2,2 puncte, 1,2 recuperări și 0,7 pase decisive. Muntenegreanca a revenit pe teren în acest sezon, după ce precedentul a fost compromis de o accidentare la ligamentele anterioare încrucișate. Înainte de aceasta a jucat în Turcia, la Orduspor, în stagiunea 2015-2016, dar a plecat în timpul sezonului. A mai jucat în țara natală la Lovcen Cetinje și în 2015 a disputat finala cupei și campionatului, conform statisticilor de pe eurobasket.com.

Pentru Universitatea Cluj urmează o nouă deplasare, la Brașov, în 6 februarie. Clujencele ocupă locul 6 în Grupa Roșie din LNBF, cu 19 puncte după 3 victorii și 13 înfrângeri.

*foto: fosmedia.me

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!